Skip to content
Back to Recipes

Jūraszivs ar garozu ar salātu baldriņu pesto

Jūraszivs ar garozu ar salātu baldriņu pesto

Ingredients (4 people):

  • 4 jūraszivs filejas (katra ± 150-180 g)*
  • Sāls un pipari
  • 3 tējk. citrona sulas (± 15 ml)
  • 100 g salātu baldriņi
  • 50 g valriekstu
  • 100 ml olīveļļas
  • 1 tējk. sinepju (± 5 ml)
  • 1 tējk. saulespuķu eļļas (± 5 ml)

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 25 min.

Difficulty: average

Costs: middle

Preparation:

  • Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C/6.-7. iest.

  • Pārkaisiet jūraszivs filejas ar sāli un pipariem un apslakiet ar citronu sulu.

  • Rūpīgi nomazgājiet salātu baldriņus un noteciniet mitrumu salātu virpulī. Lieciet salātu baldriņus un valriekstus Extra Chef un smalki sakapājiet. Beigās pievienojiet olīveļļu un sinepes, kā arī sāli.

  • Ar silikona otiņu ieziediet UltraPro kvadrātveida trauku 3,3 l ar eļļu, pēc tam apziediet zivi ar Extra Chef pagatavoto maisījumu.

  • Uzlieciet vāku un gatavojiet cepeškrāsnī apm. 25 min. Kad pagājusi puse no gatavošanas laika, noņemiet vāku.

  • Pasniedziet ar pastu, kas pagatavota EasyPasta apaļajā, vai tvaicētiem dārzeņiem no MicroGourmet.

Additional Note:

* vaicājiet zivju piegādātājam ilgtspējīgas izcelsmes variantus