Ingredients (4 people):
- 4 jūraszivs filejas (katra ± 150-180 g)*
- Sāls un pipari
- 3 tējk. citrona sulas (± 15 ml)
- 100 g salātu baldriņi
- 50 g valriekstu
- 100 ml olīveļļas
- 1 tējk. sinepju (± 5 ml)
- 1 tējk. saulespuķu eļļas (± 5 ml)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 25 min.
Difficulty: average
Costs: middle
Preparation:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C/6.-7. iest.
Pārkaisiet jūraszivs filejas ar sāli un pipariem un apslakiet ar citronu sulu.
Rūpīgi nomazgājiet salātu baldriņus un noteciniet mitrumu salātu virpulī. Lieciet salātu baldriņus un valriekstus Extra Chef un smalki sakapājiet. Beigās pievienojiet olīveļļu un sinepes, kā arī sāli.
Ar silikona otiņu ieziediet UltraPro kvadrātveida trauku 3,3 l ar eļļu, pēc tam apziediet zivi ar Extra Chef pagatavoto maisījumu.
Uzlieciet vāku un gatavojiet cepeškrāsnī apm. 25 min. Kad pagājusi puse no gatavošanas laika, noņemiet vāku.
Pasniedziet ar pastu, kas pagatavota EasyPasta apaļajā, vai tvaicētiem dārzeņiem no MicroGourmet.
Additional Note:
* vaicājiet zivju piegādātājam ilgtspējīgas izcelsmes variantus