Ingredients (4 people):
250 g sēņu
2 šalotes sīpolu
350 g arborio risoto rīsu
550 ml ūdens
100 ml baltvīna
1 buljona kubiciņš, vistas
75 g saulē kaltētu tomātu
80 g parmezāna
60 g siera
75 g jauno spinātu
Sāls un pipari
40 g parmezāna pasniegšanai
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Noskalojiet un nosusiniet sēnes.
2. Ar FusionMaster griezējspiedi 10 mm sagrieziet tās kubiciņos un ielieciet Mikrovilņu ātrvārāmajā katlā II.
3. Sakapājiet sīpolus Ātrajā smalcinātājā–putotājā Turbo Chef un ielieciet tos ātrvārāmajā katlā.
4. Noskalojiet rīsus un ieberiet tos ātrvārāmajā katlā. Pielejiet ūdeni, baltvīnu un buljonu. Ar silikona lāpstiņu visu apmaisiet.
5. Uzlieciet vāku un gatavojiet 15 min. ar 900 vatu jaudu. Ļaujiet ēdienam 10 min. pastāvēt, līdz samazinās spiediens.
6. Sakapājiet saulē kaltētos tomātus Ātrajā smalcinātājā–putotājā Turbo Chef.
7. Uz FusionMaster “zvaigžņu” rīves sarīvējiet 80 g parmezāna.
8. Pievienojiet sviestu un parmezānu un ar silikona lāpstiņu visu apmaisiet. Pievienojiet tomātus, jaunos spinātus, kā arī sāli un piparus. Atkal visu samaisiet, ēdienu pārkaisiet ar 40g rīvēta parmezāna un uzreiz pasniedziet.
Pasniedziet ar pētersīļu/ķiploku smalkmaizītēm.