Ingredients (4 people):
1 ēdamk. sarkanās karija pastas
2 ēdamk. zivju mērces
2 ēdamk. sojas mērces
1 ēdamk. kukurūzas miltu, izšķīdinātu sojas mērcē
300 ml dārzeņu buljona
600 g liellopu filejas, sagrieztas kubiciņos
2 sīpoli, sagriezti četrās daļās
1 sarkanā paprika, sakapāta Ātrajā smalcinātājā-putotājā Turbo Chef
1 dzeltenā paprika, sakapāta Ātrajā smalcinātājā-putotājā Turbo Chef
1 tējk. sāls
1 šķipsniņa piparu
150 ml kokosriekstu piena
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Ātrajā smalcinātājā-putotājā Turbo Chef samaisiet karija pastu, zivju mērci, sojas mērci, kukurūzas miltus un dārzeņu buljonu.
2. Maisījumu ielieciet Mikrovilņu ātrvārāmajā katlā II. Pievienojiet liellopu fileju, sīpolus, papriku, sāli un piparus. Apmaisiet ar silikona lāpstiņu, uzlieciet vāku un gatavojiet 15 min. ar 900 vatu jaudu. Ļaujiet ēdienam 15 min. pastāvēt.
3. Noņemiet vāku un iemaisiet kokosriekstu pienu. Pasniedziet taizemiešu karija zupu ar rīsiem.