Ingredients (4 people):
1 sarkanais sīpols
2 lielas ķiploka daiviņas
100 ml bezpiedevu jogurta
1 ēdamk. laima sulas
1/2 sarīvētas laima miziņas
1 ēdamk. maltas kurkumas
1 ēdamk. malta koriandra
1 tējk. malta kumīna
1 tējk. sarkanā čili pulvera
1 tējk. sāls
600 g vistas krūtiņas filejas
300 ml dārzeņu buljona
1 ēdamk. kukurūzas cietes, izšķīdinātas 25 ml ūdens
Pasniegšanai
100 ml kokosriekstu piena
2 ēdamk. kokosriekstu skaidiņu
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 10 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Ar Extra Chef kārtīgi sakapājiet un samaisiet visas mērces sastāvdaļas.
2. Ar U sērijas virtuves nazi sagrieziet vistas krūtiņu mazākos vienāda lieluma gabalos un ielieciet tos Mikroviļņu ātrvārāmā katla II apakšā.
3. Pārlejiet mērci un ar Silikona lāpstiņu samaisiet maisījumu. Ļaujiet vistai 10 min. ievilkties.
4. Pievienojiet dārzeņu buljonu un sabiezējušu kukurūzas cieti un visu atkal kārtīgi samaisiet.
5. Gatavojiet ēdienu 10 min. ar 900 vatu jaudu un pirms vāka atvēršanas ļaujiet ēdienam 5 min. pastāvēt.
6. Iejauciet mērcē kokosriekstu pienu un pirms pasniegšanas ēdienu pārkaisiet ar kokosriekstu skaidiņām.
Pasniedziet ar nūdelēm vai rīsiem.