Skip to content
Back to Recipes

Ačgārnā ābolkūka

Ačgārnā ābolkūka

Ingredients (6 people):

600 g ābolu

½ citrona sula

½ apelsīna sula

180 g miltu

100 g cukura

1 naža gals sāls

1 naža gals kanēļa

120 g auksta kubiciņos sagriezta sviesta

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 45 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  1. Izņemiet no cepeškrāsns cepamrežģi un uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C.
  2. Nomizojiet ābolus, sagrieziet tos gabaliņos un lieciet tos UltraPro 3,5 l.
  3. Pārlejiet ar citrusaugļu sulu un apmaisiet ar silikona lāpstiņu.
  4. Pārējās sastāvdaļas lieciet ExtraChef ar kapāšanas opciju un samaisiet. Mīkla jāmaisa īsu laiku, lai tās konsistence līdzinātos drupačām.
  5. Pārklājiet ābolus ar mīklu un cepiet kūku cepeškrāsnī apm. 35-40 min.

Pasniedziet ačgārno ābolkūku ar skābo krējumu vai vaniļas saldējumu.