Skip to content
Back to Recipes

Biscotti

Biscotti

Ingredients (4 people):

250 ml miltu
½ tējk. cepampulvera
150 ml cukurniedru cukura
(vai parastā cukura)
1 vaniļas pāksts
1 šķipsniņa sāls
2 olas
50 g mandeļu
75 g šokolādes (mīklai)
100 g šokolādes (kausēšanai)

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 50 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Bļodiņā sajauciet miltus
un cepampulveri. Pievienojiet
cukuru, vaniļas sēkliņas, sāli un
olas un vēlreiz visu samaisiet.
Salauziet šokolādi mazākos
gabaliņos. Sakapājiet mandeles
Herb Chopper un abas šīs
sastāvdaļas pievienojiet mīklai.
2. Izrullējiet mīklu apm. 2 cm
biezumā četrstūra formā un
cepiet 25 min. 175 ⁰C.
3. Atdzesējiet 2 min., sagrieziet
2 cm biezās šķēlēs, lieciet uz
gludās puses un cepiet vēl
25 min. Cepumus atdzesējiet.
4. Šokolādi 2 min. kausējiet
Micro Deli Dip. Tad ļaujiet apm.
2 min. pastāvēt.