Skip to content
Back to Recipes

Čili ar gaļu

Čili ar gaļu

Ingredients (4 people):

  • 1 sīpols
  • 2 lielas ķiploku daiviņas
  • 1 zaļā paprika
  • 1 čili (halapeno) pipars
  • 500 g tomātu
  • 1 ēd. k. kakao pulvera
  • 1 ēd. k. cukura
  • 500 g liellopu maltās gaļas
  • 1 kārba sarkano pupiņu (sausmasa apm. 200 g)
  • 1 tējk. sāls
  • Svaigi malti melnie pipari

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 13 min.

Difficulty: average

Preparation:

Ar ExtraChef sasmalcina sīpolus, ķiplokus, papriku un čili un ievieto Mikroviļņu ātrvārāmajā katlā II.

Sasmalcina tomātus ar Extra Chef un arī ievieto Mikroviļņu ātrvārāmajā katlā II.

Pārējās sastāvdaļas iemaisa ar Silikona lāpstiņu. Mikroviļņu ātrvārāmajam katlam II uzliek vāku un gatavo ēdienu 13 minūtes 900 W režīmā. Pirms vāka noņemšanas ļauj ēdienam ievilkties 10 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem un avokado (gvakamole) mērci.