Ingredients (1 people):
- Grauzdēts muslis 5-7 porcijām/dienām
- 200 g ātri vārāmās vai pilngraudu auzu pārslas (±2 tases)
- 100 g mandeļu skaidiņu (±1 tases)
- 30 ml neitrālas eļļas (saulespuķu vai rapšu) (±2 ēd.k.)
- 100 g medus (±½ tases)
- Parfē sastāvdaļas katrai porcijai/dienai
- 100 g zemeņu, aveņu, mango, persiku, persiku, kivi vai citu mīkstu augļu pēc jūsu izvēles
- 15 g cukura (±1 ēd.k.)
- 250 g bezpiedevu jogurta (±2 tases)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 17 min.
Difficulty: easy
Costs: low
Preparation:
-
Grauzdēta mušļa pagatavošana nedēļai:
- Izņem no cepeškrāsns pannu, un uzsilda cepeškrāsni līdz 160 °C ar konvekciju.
- Bļodā sajauc grauzdētā mušļa sastāvdaļas un samaisa tās, izmantojot lāpstiņu. Maisa, līdz visas sastāvdaļas ir sajaukušās.
- Novieto silikona paliktni ar maliņu uz aukstas cepeškrāsns pannas vai restēm un vienmērīgi noklāj to ar sagatavoto maisījumu.
- Cep 15-17 minūtes. Cepšanas laikā vairākkārt apmaisa, lai muslis apceptos vienmērīgi. (Izmanto cepeškrāsns cimdu un ņem vērā, ka panna ir karsta.)
- Atstāj gatavo musli uz cepamā papīra, līdz tas pilnībā atdzisis. Glabā hermētiskā traukā*.
Katru dienu, sagatavojot parfē, izvēlas augļus un blendē** tos kopā ar cukuru, līdz iegūst vienmērīgu biezeni.
Universālajā burkā 550 ml kārtās lej jogurtu un augļu biezeni. Piepilda vāciņu ar mērces nodalījumu ar musli, lai tas saglabātos kraukšķīgs.
Kad pienācis laiks to baudīt, pārber parfē ar grauzdēto musli.
Additional Note:
Padoms:
* One Touch ovālās kārbas ir izcili hermētiski iepakojumi, kuros glabāt grauzdēto musli, lai tas saglabātos kraukšķīgs visas nedēļas garumā.
** SuperSonic kompaktais smalcinātājs dažās sekundēs sasmalcina mīkstus augļus, pārvēršot tos biezenī.