Skip to content
Back to Recipes

Gulašs

Gulašs

Ingredients (3 people):

600 g liesas liellopu gaļas gulašam (piem., liellopa fileja)

1½ ēd. k. Dižonas sinepju

1½ ēd. k. miltu

1½ ēd. k. paprikas pulvera

Sāls un pipari

2 lielas ķiploka daiviņas

1 sīpols

400 ml karsta vistas buljona

1 ēd. k. koncentrētas tomātu pastas

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 30 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Gaļu ievieto Mikroviļņu ātrvārāmajā katlā. Maisot gaļai pievieno vispirms sinepes, tad miltus un visbeidzot papriku, sāli un piparus.

2. Ar Ātro smalcinātāju sasmalcina ķiplokus un sīpolus un pievieno gaļai. Masu samaisa ar silikona lāpstiņu.

3. Pievieno karsto vistas buljonu un tomātu pastu, atkārtoti samaisa. Gaļai jābūt pilnībā apsegtai ar šķidrumu. Uzliek vāku un gatavo 30 min. pie 900 W. Pirms vāka noņemšanas ļauj ēdienam ievilkties 15 min.

 

Pasniedz ar kartupeļiem.