Skip to content
Back to Recipes

Kaneloni makaroni ar lasi un tomātu mērci

Kaneloni makaroni ar lasi un tomātu mērci

Ingredients (4 people):

  • 400 g laša filejas bez ādas un asakām
  • 2 ēd.k. jogurta bez piedevām
  • 1 ola
  • Sāls un pipari
  • 3 ēd.k. svaigi sakapāta bazilika
  • 12-16 Kaneloni makaronu (vai svaigas lazanjas plāksnes)
  • 200 ml gatavas tomātu mērces
  • 100 ml dārzeņu buljona

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

Uzstāda FusionMaster gaļasmašīnu, ievietojot mazo malšanas režģi, un zem tās novieto 4,5 l Mīklas bļodu.

Lasi sagriež mazos gabaliņos ar U sērijas Virtuves nazi un samaļ lasi gaļasmašīnā.

Pievieno jogurtu, olu, sāli, piparus un baziliku un samaisa ar Silikona lāpstiņu.

Pēc tam uzliek desu uzgali, ievērojot lietošanas instrukciju.

Pieliek makaronus pie desu uzgaļa un piepilda makaronu rullīšus ar laša masu. Ievieto tos UltraPro 3,5 l traukā. Tomātu mērci un buljonu samaisa bļodā un pārlej pāri makaroniem.

Gatavo 25 min. cepeškrāsnī 180°C temperatūrā vai 15 min. mikroviļņu krāsnī pie 900 W.

Padoms: Ja nav gatavu kaneloni makaronu, pagatavojiet tos paši no lazaņjas plāksnēm. Sagrieziet tās mazākos gabalos, ievietojiet tajos pildījumu, satiniet rullītī un ievietojiet UltraPro traukā ar savienojuma vietu uz leju.