Ingredients (4 people):
- kartupeļi
- zaļo pupiņu
- kārbas tunča
- salātu galviņa
- sarkanie sīpoli
- melno vai zaļo olīvu
- tomāti
- vārītas olas
- Anšovi (var nelikt)
- Marināde
- 1 saišķītis pētersīļu
- 2 ēd. k. citronu sulas
- 8 ēd. k. sarkanvīna etiķa
- 8 ēd. k. olīveļļas
- 1 ēd. k. sinepju
- Sāls un pipari
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 22 min.
Difficulty: average
Preparation:
Ielejiet 400 ml ūdens MicroGourmet ūdens paplātē, pārgrieziet kartupeļus uz pusēm, salieciet bļodā, uzlieciet vāku un gatavojiet 6 min. Izņemiet ārā no mikroviļņu krāsns, ieberiet pupiņas sietā, uzlieciet vāku un gatavojiet vēl 16 min. Ļaujiet 5 min. pastāvēt.
Noskalojiet un izgrieziet salātus Salātu virpulī. Salieciet bļodā visas salātu sastāvdaļas, izņemot olas.
Sasmalciniet pētersīļus, izmantojot tro smalcinātāju,, un sakratiet visas marinādes sastāvdaļas 500 ml šeikerī.
Pārlejiet salātus ar marinādi un dekorējiet ar olām un, ja vēlaties, ar anšoviem.
Padoms:
Anšovus var sakapāt un