Skip to content
Back to Recipes

KLEOPATRAS SALATI

KLEOPATRAS SALATI

Ingredients (4 people):

- 150 g majonēzes
- 100 g kukurūzu pārslu
- Apm. 250 g mazās vistas filejas
- Sāls un pipari
- 1 mazs sīpols- 2 zariņi estragona
- 1 tējk. graudaino sinepju
- 3 ēd. k. saldā krējuma
- 200 g romiešu salātu
- 4 tomāti

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 20 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1 Cepeškrāsni uzkarsē līdz 250°C.
2 Kukurūzu pārslas sasmalcina ar Mīcītaju.
3 ⅔ majonēzes uzsmērē uz vistas filejām, uzber sāli un piparus un ievieto
bļodā ar kukurūzas pārslām. Traukam uzliek vāku un sakrata tā, lai vistas
gabaliņi būtu pilnībā apklāti ar kukurūzu pārslām.
4 Panētos vistas gabaliņus novieto vienu otram blakus UltraPro 2 l trauka
vākā. Pēc tam uzliek virsū pašu trauku un cep cepeškrāsnī 20 min.
5 Sīpolus sasmalcina ar Ātro smalcinātāju-putotāju Turbo Chef.
6 Pievieno estragona lapiņas un atkārtoti sasmalcina. Pievieno atlikušo
majonēzi, graudainās sinepes un saldo krējumu un atkal sasmalcina.
7 Mērci iejauc salātos un visu labi samaisa. Tomātus sagriež četrās daļās.
8 Salātus pasniedz ar kraukšķīgajām vistas filejām un tomātiem.
9 Pasniedz uzreiz.