Ingredients (4 people):
SASTĀVDAĻAS 4 PERSONĀM:
- 7 lieli burkāni
- 2 ēdamk. olīveļļas
- 1 tējk. raudenes
PESTO:
- 10 g bazilika lapiņu (1 sauja)
- 20 g parmezāna
- 50 ml olīveļļas
- 20 g ciedru riekstu
- 1 ķiploka daiviņa
- Sāls un pipari
- Pēc izvēles
- 100 g fetas siera dekorēšanai
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Sagrieziet burkānus stienīšos
ar FusionMaster Chef Press
Dicer. Sajauciet tos ar olīveļļu
un raudeni un ielieciet UltraPro
2 l. Cepiet bez vāka apm. 15 min.
200°C temperatūrā.
2. Visas pesto sastāvdaļas
ielieciet Ātrajā smalcinātājā un
sasmalciniet.
3. Pesto kopā ar fetas sietu
uzlieciet uz ceptajiem burkāniem.