Skip to content
Back to Recipes

Mandeļu bezē

Mandeļu bezē

Ingredients (4 people):

SASTĀVDAĻAS, APTUVENI 36 GAB.

  • 2 olu baltumi
  • 300 ml pūdercukura
  • 150 ml mandeļu
  • 100 g kausētas šokolādes (pēc izvēles)

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 12 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Izņemiet no cepeškrāsns cepamrežģi un sasildiet cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.

2. Saputojiet olu baltumus vieglās putās, izmantojot Speedy Chef II. Putojot 3 reizes, pievienojiet pūdercukuru un turpiniet, līdz putas ir stingras.

3. Samaliet mandeles miltos, izmantojot FusionMaster zvaigžņu rīvi. Uzmanīgi iemaisiet olbaltuma putās ar silikona lāpstiņu.

4. Uzlieciet silikona paliktni ar maliņām uz cepeškrāsns režģa. Piepildiet lielo kūku dekorēšanas maisiņu ar šo maisījumu un izspiediet mazas porcijas, apm. 3 cm diametrā, uz paliktņa.

5. Cepiet 10-12 min., līdz cepumu augša ir nedaudz zeltaina.