Skip to content
Back to Recipes

Marinēts kabacis ar olīv m un fetu

Marinēts kabacis ar olīv m un fetu

Ingredients (4 people):

  • 1 kg kabača (plānās šķēlītēs)
  • 75 ml laima sulas
  • 1 tk sāls
  • pipari
  • 100 g melno olīvu, bez kauliņiem
  • 1 lociņš
  • 200 g fetas siera
  • 50 ml olīveļļas

Preparation time: 0 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

  1. Kabacim nogriež abus galus un sagriež to šķēlītēs ar FustionMaster šķēlīšu rīvi.
  2. Pievieno laima sulu, sāli un piparus un samaisa. Marinē 10 min.
  3. Sīki sagriež olīvas un lociņus.
  4. Sagriež fetas sieru kubiņos.
  5. Sajauc visas salātu sastāvdaļas kopā.


Pasniedz kā piedevu gaļas ēdieniem.