Ingredients (4 people):
- 1 sīpols
- 4 lielas ķiploka daiviņas
- 2 burkāni
- 1 lapu seleriju kāts
- 2 cepami kartupeļi
- ½ l vistas buljona
- 2 kārbas mizotu sasmalcinātu tomātu
- 3 laurlapas
- 1 tējk. žāvēta bazilika
- 1 tējk. žāvētas raudenes
- 200 ml saldētu zirnīšu
- Sāls un pipari
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: average
Preparation:
Sasmalciniet sīpolu un ķiplokus, izmantojot Ātro smalcinātāju, un ieberiet Mikroviļņu ātrvārāmajā katlā II.
Sagrieziet pārējos dārzeņus kumosa lieluma gabaliņos un ielieciet ātrvārāmajā katlā.
Pievienojiet pārējās sastāvdaļas (izņemot saldētos zirnīšus) un gatavojiet 20 min. ar 900 vatu jaudu. Ļaujiet ēdienam 5 – 10 min. pastāvēt.
Iemaisiet saldētos zirnīšus un ļaujiet ēdienam pastāvēt vēl 5 min.
Padoms:
Zupu varat pasniegt ar ceptu bekonu un rīvētu parmezānu.