Skip to content
Back to Recipes

PATI VIENKĀRŠĀKĀ FADŽA RECEPTE

PATI VIENKĀRŠĀKĀ FADŽA RECEPTE

Ingredients (30 people):

  • 500 g pussaldas šokolādes gabaliņu (± 3 krūzes)
  • 100 g mini zefīru (± 2 krūzes)
  • 360 g kārbas saldināta kondensētā piena (± 415 ml)
  • 30 g nesālīta sviesta (± 2 ēd. k. )
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 5 ml vaniļas ekstrakta vai citas garšas esences (± 1 tējk.)
  • Garnējumam pēc izvēles
  • sakapāti rieksti

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 2 min.

Standing time: 2 h

Difficulty: easy

Preparation:

  • Stack Cooker pamatnē 1¾/kastrolī 1,75 l vai MicroCook apaļajā 2,25 l lieciet šokolādes gabaliņus, mazos zefīrus, saldināto kondensēto pienu, sviestu un sāli. Uzlieciet vāku un 1 minūti karsējiet mikroviļņu krāsnī, noregulējot jaudu uz 900 W. Ar mazo silikona lāpstiņu samaisiet masu un karsējiet vēl, līdz tā ir pilnībā izkususi. Zefīriem nav pilnībā jāizkūst.

  • Ielejiet fadža masu EZ Speedy, pievienojiet vaniļas ekstraktu un garnējumu pēc savas izvēles. Uzlieciet vāku un blenderējiet II ātrumā, līdz masa ir pilnībā samaisījusies un viendabīga.

  • Novietojiet silikona cepešpannu FreezerSmart zemajā 2,25 l

  • Lejiet masu silikona cepešpannā un ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdziniet masu.

  • Lieciet ledusskapī uz 1-2 h vai līdz masa sacietējusi.

  • Sagrieziet 30 mazos gabaliņos.

Additional Note: