Ingredients (6 people):
100 g tumšā vai piena šokolāde
140 g pastilas
1 ēdamk. ūdens
1 ēdamk. kokosriekstu skaidiņu
Preparation time: 35 min.
Cooking time: 3 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Salauziet šokolādi mazākos gabaliņos un MicroCook krūzē 1
l kausējiet 2 1 minūtes ar 360 vatu jaudu. Ļaujiet šokolādei 1
min. nostāvēties, tad to samaisiet un, ja šokolāde nav pilnībā
izkususi, kausējiet to vēl 20 s.
2. Lieciet silikona cepamo formu FreezerSmart zemajā 2,25 l un
sadaliet šokolādi pa formiņām. Ar cepamo otiņu apsmērējiet
iekšējās formiņu maliņas. Saldējiet 10 min.
3. Ielieciet pastilas un ūdeni MicroCook krūzē 1 l un kausējiet 40 s
ar 600 vatu jaudu. Samaisiet un, ja pastilas nav izkusušas,
kausējiet vēl 10-20 s.
4. Sadaliet izkausētās pastilas pa formiņām un saldējiet 10 min.
Pārkaisiet ar kokosriekstu skaidiņām, cieši uzlieciet vāku un, apgriežot
formiņas otrādi, uzmanīgi izņemiet šokolādi.