Ingredients (12 PORCIJAS):
- 250 g drūpoši vai sviesta cepumi
- 150 g sviesta (atlaidināta) (2/3 tases)
- 250 g šokolādes un lazdu riekstu krēma (atlaidināta)
- 400 g krēmsiera (atlaidināta)
- 30 g pūdercukura (1/4 tases)
- 1 šķipsniņa sāls Pasniegšanai (pēc izvēles)
- Svaigas ogas, šokolādes skaidiņas, grauzdēti lazdu rieksti
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Standing time: 2 h
Difficulty: average
Preparation:
Lieciet cepumus un atlaidināto sviestu SuperSonic lielajā smalcinātājā. Kapājiet, līdz cepumi ir sasmalcināti smalkās drumstalās.
Stingri piespiediet drumstalas silikona cepešpannā. Lieciet ledusskapī un atstājiet, līdz drumstalu masa ir sacietējusi.
Mīklas bļodā lieciet atlaidinātu šokolādes un lazdu riekstu krēmu, atlaidinātu krēmsieru, pūdercukuru un sāli. Samaisiet viendabīgā masā.
Ielejiet siera kūkas maisījumu silikona cepešpannā, pa virsu drumstalu pamatnei. Ar lāpstiņu izlīdziniet siera kūkas virspusi. Lieciet ledusskapī uz 2 stundām, līdz masa ir kļuvusi stingrāka.
Uzmanīgi izņemiet siera kūku no formas, uzliekot to uz servēšanas šķīvja. Sagrieziet šķēlēs un pirms pasniegšanas
garnējiet ar šokolādes skaidiņām, sakapātiem grauzdētiem lazdu riekstiem un svaigām ogām.
Additional Note: