Ingredients (4 people):
- 1 ķiploka daiviņa
- 160 g zemeņu
- 40 ml olīveļļas
- 5 ml medus (1 tējkarote)
- 5 ml sinepju (1 tējkarote)
- 40 ml balzāmetiķa
- Sāls un pipari
- Salātlapu maisījums (salāti, rukola, nelieli spināti)
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Sakapājiet kopā ķiploka daiviņu un zemenes, izmantojot Ātro smalcinātāju.
Pārberiet tos šeikerī Eazy un pievienojiet olīveļļu, medu, sinepes, balzāmetiķi, sāli un piparus.
Kārtīgi sakratiet.
Nomazgājiet un nosusiniet salātlapas, izmantojot Salātu virpuli.
Pārlejiet ar vinegretu un pievienojiet svaigas zemenes.
Additional Note: