Skip to content
Back to Recipes

Vistas borščs

Vistas borščs

Ingredients (4 PORCIJAS):

  • Vistas stilbiņš
  • Sāls un pipari
  • 1 lauru lapa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 200 g kartupeļu
  • 100 g burkānu
  • 200 g sarkano biešu
  • Sīpols
  • 300 g kāpostu
  • 25 g tomātu pastas
  • 1.5 l ūdens
  • 40 g sviesta
  • Pasniegšanai
  • Dažas lapas garšaugu
  • Melnie pipari
  • Lociņi
  • Skābais krējums

Preparation time: 30 min.

Cooking time: 50 min.

Standing time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

  • Ievieto vistas stilbiņu UltraPro 3,5 l. Pievieno sāli, piparus, lauru lapu un nomizotu ķiploka daiviņu.

  • Nomizo dārzeņus, sagriež tos, izmantojot MandoChef. Kartupeļus sagriež salmiņos (9:9), burkānus un bietes sagriež sloksnītēs (1:6), bet sīpolu un kāpostu sagriež šķēlēs (1/aizvērts).

  • Pievieno dārzeņus gaļai, kas ievietota UltraPro. Sākumā pievieno kāpostu, tad kartupeļus, bietes, burkānus un sīpolu.

  • EZ Šeikerī 350 ml sajauc tomātu pastu ar 200 ml ūdens un ielej to UltraPro.

  • Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu sviestu un pārlej ar ūdeni, līdz tas pārklāj dārzeņus. Nemaisa.

  • Uzliek vāku un gatavo mikroviļņu krāsnī 15 minūtes, iestatot jaudu uz 600 vatiem.

  • Uzsilda cepeškrāsni līdz 220 °C un ievieto zupu tajā uz 30 minūtēm.

  • Ļauj nostāvēties 15 minūtes.

  • Izņem vistas stilbiņu no zupas, izņem tam kaulu un sagriež mazos gabaliņos. Pievieno tos zupai.

  • Pasniedz ar garšaugiem, melnajiem pipariem, lociņiem un skābo krējumu

Additional Note:

Padoms: Nākamajā dienā zupa ir vēl gardāka.