Ingredients (4 PORCIJAS):
- Vistas stilbiņš
- Sāls un pipari
- 1 lauru lapa
- 1 ķiploka daiviņa
- 200 g kartupeļu
- 100 g burkānu
- 200 g sarkano biešu
- Sīpols
- 300 g kāpostu
- 25 g tomātu pastas
- 1.5 l ūdens
- 40 g sviesta
- Pasniegšanai
- Dažas lapas garšaugu
- Melnie pipari
- Lociņi
- Skābais krējums
Preparation time: 30 min.
Cooking time: 50 min.
Standing time: 15 min.
Difficulty: average
Preparation:
Ievieto vistas stilbiņu UltraPro 3,5 l. Pievieno sāli, piparus, lauru lapu un nomizotu ķiploka daiviņu.
Nomizo dārzeņus, sagriež tos, izmantojot MandoChef. Kartupeļus sagriež salmiņos (9:9), burkānus un bietes sagriež sloksnītēs (1:6), bet sīpolu un kāpostu sagriež šķēlēs (1/aizvērts).
Pievieno dārzeņus gaļai, kas ievietota UltraPro. Sākumā pievieno kāpostu, tad kartupeļus, bietes, burkānus un sīpolu.
EZ Šeikerī 350 ml sajauc tomātu pastu ar 200 ml ūdens un ielej to UltraPro.
Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu sviestu un pārlej ar ūdeni, līdz tas pārklāj dārzeņus. Nemaisa.
Uzliek vāku un gatavo mikroviļņu krāsnī 15 minūtes, iestatot jaudu uz 600 vatiem.
Uzsilda cepeškrāsni līdz 220 °C un ievieto zupu tajā uz 30 minūtēm.
Ļauj nostāvēties 15 minūtes.
Izņem vistas stilbiņu no zupas, izņem tam kaulu un sagriež mazos gabaliņos. Pievieno tos zupai.
Pasniedz ar garšaugiem, melnajiem pipariem, lociņiem un skābo krējumu
Additional Note:
Padoms: Nākamajā dienā zupa ir vēl gardāka.