Ingredients (2 people):
- 1 smalki sagriezts tomāts
- 1/2 pusapaļās šķēlītēs sagriezta sīpola
- 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote kaperu
- 2 ēdamkarotes šķēlēs sagrieztu zaļo olīvu
- 1 tējkarote sakapātu pētersīļu
- 2 ēdamkarotes tomātu mērces
- 1 tējkarote olīveļļas
- Sāls
- Pipari
- 2 baltās zivs filejas
- Cepampapīrs
- Ūdens
Preparation time: 17 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Bļodā samaisiet tomātu, sīpolu, ķiploku, kaperus, olīvas, pētersīļus, tomātu mērci un olīveļļu.Pārkaisiet ar sāli un pipariem pēc garšas. Aiztaisiet bļodu un sajauciet sakratot.
Nogrieziet divas loksnes cepampapīra, novietojiet uz katras loksnes pa vienai zivs filejai.
Cepampannā vai vokpannā ielejiet ūdeni un ievietojiet tvaicēšanas trauku Steam It ar zivi vaska papīrā. Pa virsu uzklājiet tomāta maisījumu, izmantojot salātu karotes. Uzlieciet vāku un sautējiet 12 minūtes uz vidējas uguns.
Additional Note: